Anunturi licitații
Control intern managerial
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră

Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
Aveţi o întrebare?
Adresaţi-o aici
 

 ATENTION         

           Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe pentru tineri constrite în regim ANL aduce la cunoştinţă, că prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi nr. 49 din 24.02.2011 s-a aprobat  regulamentul privind cadrul, modalitatea şi criteriile de analiză şi soluţionare a cererilor de atribuire a locuinţelor pentru tineri construite prin A.N.L. administrarea, exploatarea şi închirierea acestora.
                    Acest regulament poate fi consultat la avizierul din incinta Primăriei Municipiului Dorohoi, la avizierul din incinta Direcţiei de Asistenţă Socială, la avizierul de la Administraţia Pieţelor şi Oborului, la avizierul de pe Pietonalul Grigore Ghica,  pe site-ul www.primariadorohoi.ro şi în mass media locală Dorohoi: „Dorohoi news”  şi  „Realitatea Dorohoiană” .
                     În data de 07.03.2011, comisia va publica pe site-ul www.primariadorohoi.ro  GRAFICUL CALENDAR  de lucru al COMISIEI SOCIALE DE ANALIZĂ a solicitărilor de locuinţe construite în regim ANL, în vederea întocmirii LISTEI DE PRIORITATE PENTRU ACORDAREA LOCUINŢELOR CONSTRUITE PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE LOCUINŢE.

Ultima actualizare (Vineri, 04 Martie 2011)

 

ATENTIONANUNT IMPORTANT

ÎN ATENŢIA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI ŞI A PROPRIETARILOR DE

APARTAMENTE DIN MUNICIPIUL DOROHOI 

 

 

           PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI ADUCE LA CUNOŞTINŢĂ ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI , PROPRIETARILOR ŞI AGENŢILOR ECONOMICI  DE PE RAZA MUNICIPIULUI DOROHOI CĂ ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGISLAŢIEI ÎN VIGOARE AU OBLIGAŢIA SĂ ÎNDEPĂRTEZE ŢURŢURII DE GHEAŢĂ FORMAŢI LA STREAŞINA ACOPERIŞURILOR,  PENTRU A PREÎNTAMPINA DIVERSE ACCIDENTE CAUZATE CU CĂDEREA ACESTORA, ACCIDENTE CE POT DUCE LA PIERDERI DE VIEŢI OMENEŞTI.

 


Ultima actualizare (Vineri, 25 Februarie 2011)

 

bifa_VERDEANUNT

 

        Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu „Fundaţia pentru SMURD” derulează, în perioada 15 februarie – 15 mai 2011, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.

Ultima actualizare (Vineri, 25 Februarie 2011)

Citeşte mai mult... »

 

sigla_martisor            De astăzi 18.02.2011 se pun în vânzare abonamentele pentru Mărţişor Dorohoian ediţia XXVIII, festival ce va avea loc în perioada 04-06 martie 2011 la Sala Teatrului.

           Persoanele interesate îşi pot procura abonamentele, începând de astăzi 18.02.2011, între orele 11.00 - 17.00, de la Casa Municipală de Cultura (excepţie zilele de sâmbătă şi duminică). Preţul unui abonament este de 80 lei pe toată durata festivalului.  

          Biletele individuale pot fi procurate începând cu data de 22.02.2011, de la Casa Municipală de Cultură, între orele 9.00 - 17.00 (excepţie zilele de sâmbătă şi duminică). Preţul unui bilet este de 30 lei/spectacol.

                                          Solicitările vor fi onorate în limita abonamentelor şi biletelor.

                                          Informaţii suplimentare la telefon: 0231611996

Ultima actualizare (Vineri, 18 Februarie 2011)

 

 218-locuri-de-munca-vacante             Se  organizează  concurs în data de  10.03.2011 pentru ocuparea  postului aferent funcţiei de conducere  de  ŞEF  SERVICIU PENTRU  SITUAŢII  DE URGENŢĂ  din  subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Condiţiile de concurs şi Tematica pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 41 - Compartiment resurse umane precum şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro secţiunea LOCURI DE MUNCĂ.

Ultima actualizare (Joi, 17 Februarie 2011)

 

         ATENTION           

 

 

 

        Primăria Municipiului Dorohoi aduce la cunoştinţa cetăţenilor PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND BUGET LOCAL PENTRU ANUL 2011, proiect ce va fi  supus aprobării Consiliului Local al Municipului Dorohoi în şedinţa extraordinară din data de 10.02.2011. Proiectul de hotărâre şi anexele pot fi consultate pe site-ul instituţiei www.primariadorohoi.ro secţiunea "DEZBATERE PUBLICĂ" sau "PROIECT BUGET LOCAL". De asemenea Proiectul de hotărâre şi cele 4 anexe pot fi consultate integral şi la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi.

                  Aşteptăm sugestiile şi propunerile referitoare la acest proiect de hotărâre de larg interes, în scris ,la registratura Primăriei Municipiului Dorohoi şi pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până în data de 10 februarie 2011 orele 15.00

 

ATENTION                                                              Anunţ important!

 

          E-on Gaz Distribuţie anunţă cetăţenii din municipiul Dorohoi că în data de 07.02.2011 se sistează furnizarea gazului metan din motive tehnice, în municipiul Dorohoi, pe străzile Spiru Haret, Petru Rareş, Grigore Ghica, A.I. Cuza, 1 Decembrie, Aleea Pinului, Poştei, Olinescu, Aleea Berzei, Aleea Amurgului, între orele 10:00 – 15:00.

          În vederea preîntâmpinării unor accidente, în perioada sus amintită consumatorii de gaze:

  •          vor închide toate robinetele de gaze de la punctele de consum;
  •          vor aştepta reînceperea furnizării gazelor cu robinetele închise;
  •          după reînceperea furnizării gazelor, vor reaprinde flacăra de veghe de la aparatele automate;
  •          vor supraveghea focurile de la punctele de comsum timp de ½ oră.

        Pentru eventuale reclamaţii se va telefona la 0231612495.

 

         Casa Municipală de Cultură Dorohoi în colaborare cu Teatrul de Copii şi Tineret  "Cupidon" din localitatea Drochia, Republica Moldova, organizează Spectacolul "Cuşma lui Păcală".

         Spectacolul va avea loc vineri 04 februarie 2011, orele 18.00, la Sala Teatrului.

         Intrarea este liberă!

afis_spectacol

 

       PRIMARIA  MUNICIPIULUI   DOROHOI  vinde prin licitatie  publica deschisa, terenul situat  in  str. Terinca fn, PC 2505, în suprafaţă de 218 mp, aflat  in  domeniul  privat  al  municipiului  Dorohoi.

       Sedinta de licitatie  va avea loc in data de  20-01-2011, orele 10, la sediul Serviciului Taxe si Impozite Locale – Camera Consilierilor.

       Documentele licitatiei se pun la dispozitie la sediul PRIMARIEI  MUNICIPIULUI DOROHOI  - registru agricol, cadastru funciar, incepind cu data  10-01-2011.

       Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0231\610133 (interior 112).

 

ATENTIONÎn data de 20.12.2010, între orele 08.00 – 16.00, se va întrerupe furnizarea apei în municipiul Dorohoi pentru realizarea lucrărilor de branşare a obiectivului de investiţii  “Utilităţi Sală de sport – Bulevardul Victoriei - Municipiul Dorohoi”.

Vor fi afectaţi consumatorii din cartierele Plevna, Victoria, Olinescu, Doja şi din zona străzilor: Bulevardul Victoriei, A.I. Cuza, Grigore Ghica, Spiru Haret, N. Titulescu, Bloc Turn.

               Se pot înregistra scăderi ale presiunii şi în celelalte zone ale municipiului.

               Rugăm populaţia şi agenţii economici să ia măsurile ce se impun pentru a asigura rezervele de apă necesare. Vă mulţumim pentru întelegere.

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
ATESTATE PRODUCATOR/ CARNETE COMERCIALIZARE
Dorohoi
Oferte vânzare teren
Incubatorul de afaceri Dorohoi
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni