Anunturi licitații
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Stare civilă
Aveţi o întrebare?
Adresaţi-o aici


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
Protecția datelor cu caracter personal 
 
 

În atenţia, solicitanţilor de locuinţe realizate prin Agenţia Naţională de Locuinţe

              Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe, pentru tineri construite în regim ANL, anunţă că nu a putut respecta graficul de lucrări aşa cum s-a stabilit în cadrul şedinţei de lucru, din data de 07.03.2011, deoarece au fost găsite foarte multe inadvertenţe la dosarele depuse de către unii dintre solicitanţi, motiv pentru care comisia a hotărât să solicite instituţiilor publice şi societăţilor private sprijin în vederea clarificării situaţiilor create în acest sens.

               În funcţie de răspunsurile primite de la aceste instituţii şi societăţi, comisia va supune spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, lista de priorităţi a solicitanţilor de locuinţă în regim ANL , care au acces la locuinţă (prin îndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru) şi lista solicitanţilor care nu au acces la locuinţă ( prin neîndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru).

 

           Ca urmare a Notei telefonice nr. 1/07.06.2011 înregistrată la Registratura Primăriei Municipiului Dorohoi cu nr. 8753/07.06.2011 vă informăm că din cauza avariei produse la conducta de apă din str. Viilor se sistează furnizarea apei pe următoarele străzi: Grigore Ghica (intersecţiile Alexandru Sahia cu Lt. Andrei), Muncii, A.I,.Cuza (porţiunea de la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii spre zona Viilor), Viilor, Lt. Andrei, Mândru Constantin, începând din data de 07.06.2011 ora 02:00 pănă pe 07.06.2011 ora 20:00.

 

Avem onoarea să vă invităm la seminarul cu tema Schimb de bune practici şi strategii privind protecţia copiilor în faţa abuzurilor la Cholet şi Dorohoi organizat în cadrul proiectului socio-educaţional SĂ SPARGEM TĂCEREA implementat de Consiliul Local Dorohoi şi Asociaţia pentru Solidaritate şi Dezvoltare Comunitară CIVICUS în parteneriat cu Consiliul Municipal Cholet şi Centrul Departamental de Dezvoltare Pedagogică Maine et Loire – Franţa.

Seminarul va avea loc în amfiteatrul Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, în data de vineri, 3 iunie 2011 între orele 10:30 – 12:30 .

Citeşte mai mult... »

 

        Astăzi 31 mai, ora 11.00, are loc inaugurarea locuinţelor destinate sinistraţilor, construite în cartierul Dumbrava Roşie în cadrul proiectului “RECONSTRUCŢIE DUPĂ INUNDAŢII 2010-2011” iniţiat în parteneriat de către HABITAT FOR HUMANITY şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI.

       La eveniment au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai finanţatorilor şi donatorilor care au sprijinit finalizarea proiectului, beneficiarii proiectului, reprezentanţi ai instituţiilor publice de la nivel naţional, judeţean şi local, reprezentanţi ai presei şi ai partenerilor iniţiatori ai proiectului.

HARTA_HABITAT_reabilitari_si_constructii_noi_r

Ultima actualizare (Marţi, 31 Mai 2011)

 

MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

DIRECŢIA PENTRU AGRICULTURĂ BOTOŞANI                                          STAŢIA DE PROGNOZĂ ŞI AVERTIZARE

UNITATEA FITOSANITARĂ BOTOŞANI                                                                             DOROHOI

Tel. 0231511278; Fax.0231517359                                                                             Nr. 23 din 26 mai 2011

                                                                                                                                                                              

                                                             BULETIN DE AVERTIZARE

        Condiţiile climatice din ultimele zile, au favorizat apariţia şi dezvoltarea BOLILOR FOLIARE la cultura GRÂU (ruginile, fuzariozele, septoriozele s.a.). Aceste boli pot provoca pierderi importante de producţie .

Ultima actualizare (Luni, 30 Mai 2011)

Citeşte mai mult... »

 

   218-locuri-de-munca-vacante

         În data de  27.06.2011 are loc concursul pentru ocuparea  postului aferent funcţiei de conducere de  ŞEF  SERVICIU PENTRU  SITUAŢII  DE URGENŢĂ  din  subordinea Consiliului Local al Municipiului  Dorohoi.

        Condiţiile de concurs şi Tematica pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 41 - Compartiment resurse umane precum şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro secţiunea LOCURI DE MUNCĂ.

Ultima actualizare (Miercuri, 25 Mai 2011)

 

Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, Direcţia de Asistenţă de Asistenţă Socială Socială împreună cu Partenerii guvernamentali şi neguvernamentali organizează în perioada 31 mai - 21 iunie "Zilele copilului " 

 

PROIECT_1_IUNIE_2011_n
Programul manifestărilor:
Marti - 31 mai 2011


9.30-13.00 – competitii sportive fotbal si handbal intre echipe – terenul de sport de la Sc. Gen. Nr. 5 „Spiru Haret”
10.00-11.00 - pasajul pietonal „Gr. Ghica”: Desene pe asfalt
11.00-12.30 - pasajul pietonal „Gr. Ghica” Activitate de informare preventivă în domeniul situațiilor de urgență -  I.S.U. Botosani
12.30-16.00 - Pasajul pietonal „Gr. Ghica” Competiţii sportive pe pietonal: ştafetă, biciclete, role
12.30 - competitii sportive scolari mici
13.30 – competitii sportive scolari mari
15.00 – competitii sportive prescolari


Miercuri – 1 iunie 2011  
Program artistic susţinut de copii – pietonalul „Gr. Ghica”


 9.00 – Grădiniţă nr.6
 9.10 – Grădiniţa nr.9
 9.20 – Grădiniţa nr. 10
 9.30 – Grădiniţa nr.3
 9.40 – Grădiniţa nr. 7
 9.50 – Grădiniţa nr. 8
10.00 – Grădiniţa din cadrul Şcolii „A.I. Cuza”
10.10 – Grădiniţa nr. 7- Micii Pompieri
10.30 – Asociatia „Star Hope”
10.45 – premierea desenelor realizate in cadrul proiectului „Suntem diferiți dar egali”

11.00 - Şcoala „A.I.Cuza”
11.15 – Şcoala „Spiru Haret”
11.30 – Şcoala cu clasele I-VIII nr.1
11.45 – Şcoala de arte si meserii „Ion Pilat”
12.00 – Şcoala cu clasele I-VIII nr.4
12.15 – Complexul de apartamente „Floare de colţ” şi „Casa mea”
12.30 – Şcoala „Mihail Kogălniceanu”
12.45 – Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2
13.00 – Solist folk  - Cozaciuc Alexandru Marian

18.00 – Casa Municipala de cultură Dorohoi
18.30 – Asociatia „Un ideal”
18.50 – Clubul copiilor Dorohoi Orchestra „Mugurelul”
20.00 -  Elena Mândrescu
20.30 – Concert Ciro de Luca
21.15 – Concert Alex Velea

Parteneri media: DorohoiNews.ro,  Kiss Fm,  Somax Botosani,  Monitorul de Botosani,  Momentul de Dorohoi,  Tele M.

Ultima actualizare (Vineri, 27 Mai 2011)

 

            Primăria Municipiului Dorohoi, judeţul Botoşani, cu sediul în str. A.I. Cuza, nr. 41, scoate la vânzare, prin licitaţie publică, imobilul în suprafaţă de 25000 mp (teren şi construcţii) situat în Dorohoi, str. Bd. Victoriei nr. 120 (fosta Unitate Militară), pentru construcţia unui complex comercial.

         Sedinta de licitatie va avea loc in data de 14.06.2011, orele 10, la sediul Serviciului Taxe si Impozite Locale – Camera Consilierilor.

         Detalii privind procedura de vanzare se gasesc pe adresa www.primariadorohoi.ro secţiunea Licitaţii  

 

Ultima actualizare (Joi, 26 Mai 2011)

 

Apel către dorohoieni

 

 flori          Dorohoienii doresc un oraş curat, cu parcuri în care să-şi poată petrece timpul liber (nu cu mobilier urban distrus de cetăţenii certaţi cu bunul simt), cu spaţii verzi frumoase (nu distruse uneori imediat ce au fost amenajate), cu străzi şi trotuare curate (fără gunoi aruncat la întâmplare).

           Toate aceste lucruri SUNT posibile, trebuie doar ca TOŢI să ne aducem contribuţia la înfrumuseţarea oraşului în care trăim. În municipiului Dorohoi se execută în această perioadă o serie de lucrări de amenajare a parcurilor şi a spaţiilor verzi, de reparare a mobilierului urban, de reparaţii la infrastructura rutieră, lucrări care necesită multă muncă şi alocarea resurselor financiare ale comunităţii, iar uneori pun la încercare răbdarea prin disconfortul creat pe perioada de realizare a lor. Având în vedere situaţia actuală, caracterizată de lipsa resurselor financiare şi materiale, aceste activităţi se constituie într-un efort important şi în acelaşi timp foarte necesar pentru comunitate, întrucât realizarea acestor obiective este strâns legată de calitatea vieţii în municipiul Dorohoi.

           De aceea fac un apel la simţul civic al dorohoienilor, adresându-le rugămintea să participe la aceste activităţi şi totodată să ia atitudine faţă de comportamentele unor semeni de-ai noştri care uită că orice investiţie este realizată prin contribuţia întregii comunităţi şi de care cu toţii dorim să beneficiem, îndepărtându-ne de îndeplinirea dorinţei nostre de a trăi într-un oraş decent.

           Rog toţi cetăţenii care observă acțiuni de distrugere a spaţiilor verzi, a mobilierului urban, de depozitare ilegală de deşeuri pe domeniul public  sau orice alte manifestări contrare normelor unei bune convieţuiri, SĂ IA ATITUDINE şi să sesizeze în cel mai scurt timp Primăria Municipiului Dorohoi la numărul de telefon: 0231610133.

           Vă mulţumesc.

Primar,

ing. Dorin AlexandrescuUltima actualizare (Joi, 21 Aprilie 2011)

 

ghid_cutremur

Ghidul de comportare în caz de cutremur - document elaborat de Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti, cuprinde o serie de sfaturi şi informaţii adresate populaţiei în cazul producerii unui cutremur - poate fi descărcat de aici.

Ultima actualizare (Marţi, 05 Aprilie 2011)

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
ATESTATE PRODUCATOR/ CARNETE COMERCIALIZARE
Dorohoi
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni