Anunturi licitații
Control intern managerial
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră

Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
Aveţi o întrebare?
Adresaţi-o aici
 

buton clickAnunț nr. 4466 din 03.05.2017 - concurs ocupare post la Compartimentul Registrul Agricol

Pentru a putea vizualiza documentele atasate, trebuie sa aveti instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Vineri, 05 Mai 2017)

 

Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă, sunt necesare

întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele:

 

Judeţul

Perioada

Intervalul orar

Zonele afectate

Botosani

06.05.2017

09.00-17.00

Localitatile Dealu Mare-Dorohoi, Vaculesti,

Saucenita, Prelipca, Sendriceni-partial(PTA 14),

Horlaceni, Cobala.


Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia apariţiei unor evenimente neprevăzute în  reţelele electrice.

 

Informaţii suplimentare puteţi obţine la: TelVerde 0800 800 929

Ultima actualizare (Miercuri, 03 Mai 2017)

 

PRIMARIA DOROHOI ORGANIZEAZĂ ȘEDINȚĂ DE DEZBATERE PUBLICĂ

PENTRU VÂNZAREA UNEI SUPRAFEȚE DE TEREN

 

 

 

 

     Ca urmare a solicitării făcută de către o societate comercială din Gura Humorului, prin care aceasta dorește să achiziționeze terenul pe care se află în prezent fundația Centrului Cultural GEORGE ENESCU, în scopul construirii unui hypermarket, executivul Primăriei municipiului Dorohoi a decis să organizeze o ședință de dezbate publică, ocazie cu care se va discuta pe tema oportunității promovării unui proiect de hotărâre.

    Organizarea ședinței reprezintă o continuare a procedurii de consultare publică, demarată în luna martie 2017, când a avut loc o ședință cu agenți economici locali, în aceeași perioadă demarându-se și o campanie de consultare a populației prin chestionare.

 

   Așadar, toate persoanele interesate vor putea lua parte la această ședință, care va avea loc în data de 04 mai 2017, ora 17, în incinta Sălii Teatrului din str. A.I. Cuza.

Ultima actualizare (Vineri, 28 Aprilie 2017)

 

buton clickPROIECT DE HOTARÂRE  privind stabilirea impozitelor si taxelor locale ce se vor aplica pe raza municipiului Dorohoi pentru anul 2018

 

Pentru a putea vizualiza documentele ataşate, trebuie să aveţi instalată

o aplicaţie de vizualizare a fişierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Vineri, 28 Aprilie 2017)

 

buton clickAnunț nr. 3882 din 20.04.2017 - concurs ocupare posturi la Compartimentul Investiții

Pentru a putea vizualiza documentele atasate, trebuie sa aveti instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Vineri, 21 Aprilie 2017)

 

     buton clickANUNȚ NR. 5108 DIN 13.04.2017 PLAN URBANISTIC ZONAL

 

Pentru a putea vizualiza documentele ataşate, trebuie să aveţi instalată

o aplicaţie de vizualizare a fişierelor cu extensie pdf.

 

buton clickAnunț nr. 5085 din 12.04.2017 - concurs ocupare posturi la Compartimentul Achizitii publice

Pentru a putea vizualiza documentele atasate, trebuie sa aveti instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Joi, 13 Aprilie 2017)

 

S.C. NOVA APASERV SA Botoșani anunță întreruperea alimentării cu apă începând cu ora 10.00.

Timpul estimat pentru rezolvarea avariei și repunerea sistemului în funcțiune este de maximum 16 ore.

Ultima actualizare (Miercuri, 05 Aprilie 2017)

 

 

 

   Ca în fiecare an municipalitatea declanșează în această perioadă un amplu program de salubrizare a municipiului sub egida „Luna curățeniei”.

   La activitate sunt așteptați să ia parte agenți economici, asociații de proprietari dar și persoane fizice dornice să trăiască într-un mediu mai plăcut.

   Campania de salubrizare începe in data de 1 aprilie și durează până pe 30 aprilie.

   Se face apel la toţi cetăţenii municipiului Dorohoi, la asociaţiile de proprietari/locatari şi la toate societăţile economice / instituţiile publice în vederea participării la activităţi de bună gospodărire şi înfrumuseţare a municipiului nostru.

   Luna Curățeniei presupune printre altele și  întreținerea corespunzătoare a  imobilelor, atât la exterior cât şi la interior;  asigurarea curăţeniei trotuarelor, aleilor pe porţiunea din dreptul blocului, a locurilor de joacă pentru copii şi a locurilor de parcare pe care le folosesc; întreţinerea zonelor verzi aferente blocurilor;  evacuarea şi depozitarea deşeurilor menajere rezultate în urma acţiunii de curăţenie; colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile.

  Sperăm că veți trata aceste aspecte cu maximă seriozitate pentru a asigura și prin ajutorul dumneavoastră un aspect cât mai curat și civilizat municipiului Dorohoi.”

 

Ultima actualizare (Vineri, 31 Martie 2017)

 

 

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI EFECTUEAZĂ O CONSULTARE PUBLICĂ PRIVIND OPORTUNITATEA VÂNZĂRII UNEI SUPRAFEȚE DE TEREN

 

 

 

    În ultimii ani, autoritățile administrației publice din Dorohoi au reușit să implementeze mai multe proiecte de modernizare urbană prin care s-a urmărit creșterea calității vieții locuitorilor municipiului. Reabilitarea drumurilor și a trotuarelor, construcția de blocuri și locuințe sociale, a piscinei semiolimpice, a patinoarului și cinematografului, reabilitarea unităților de învățământ, sunt doar câteva exemple de investiții care au reușit să schimbe în mod pozitiv nivelul de trai și de confort al cetățenilor.

    Și în prezent, autoritățile locale lucrează pentru elaborarea unor proiecte finanțate din fonduri europene și guvernamentale, prin care se vor realiza investiții importante pentru Dorohoi, precum: reabilitarea blocului materno-infantil și a ambulatoriului Spitalului Municipal, centura ocolitoare, modernizarea platoului II al Pieței Centrale, construcția unui nou bloc ANL și a unui număr de 14 locuințe pentru specialiști (medici și personal didactic).

    Investițiile derulate au condus și la creșterea gradului de atractivitate a Dorohoiului, iar în prezent există depusă la Primăria municipiului Dorohoi o   cerere de cumpărare a suprafeței de teren situată în centrul orașului, pe care se află fundația a ceea ce s-a dorit la începutul anilor '90 a fi Casa de Cultură.

    Intenția cumpărătorului este de a construi un hypermarket, construcție care va avea o arhitectură modernă, pentru a se încadra din punct de vedere peisagistic cu Pietonalul Grigore Ghica.

    În opinia autorităților locale, o astfel de investiție va crea o serie de avantaje pentru Dorohoi, atât prin sumele de bani care se vor plăti anual către bugetul local cu titlu de impozite și taxe, cât și prin faptul că se vor crea noi locuri de muncă. Un alt aspect pozitiv este acela că apariția unui nou hypermarket va crea un mediu concurențial care va conduce și la scăderea prețurilor, astfel încât dorohoienii vor putea cumpăra produse mai ieftine decât în prezent.

    Deoarece vânzarea acestui teren privește zona centrală a municipiului și ar presupune renunțarea la proiectul Casei de Cultură, Primăria a inițiat o campanie de consultare publică prin care cetățenii sunt rugați să își spună punctul de vedere referitor la oportunitatea vânzării prin licitație publică a respectivei suprafețe.

    Un aspect important îl reprezintă faptul că în caietul de sarcini al licitației va exista o clauză specială prin care cumpărătorul terenului va avea obligația să construiască un spațiu multifuncțional care va fi donat Municipiului Dorohoi, în interiorul acestuia urmând a se desfășura în principal activități cu caracter cultural și social-educativ.

 

Ultima actualizare (Marţi, 28 Martie 2017)

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
ATESTATE PRODUCATOR/ CARNETE COMERCIALIZARE
Dorohoi
Oferte vânzare teren
Incubatorul de afaceri Dorohoi
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni