Managementul calitatii
Anunturi licitații
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Stare civilă
Monitorul Oficial Local

 


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
Protecția datelor cu caracter personal 
 
 

   218-locuri-de-munca-vacante

         În data de  27.06.2011 are loc concursul pentru ocuparea  postului aferent funcţiei de conducere de  ŞEF  SERVICIU PENTRU  SITUAŢII  DE URGENŢĂ  din  subordinea Consiliului Local al Municipiului  Dorohoi.

        Condiţiile de concurs şi Tematica pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 41 - Compartiment resurse umane precum şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro secţiunea LOCURI DE MUNCĂ.

Ultima actualizare (Miercuri, 25 Mai 2011)

 

Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, Direcţia de Asistenţă de Asistenţă Socială Socială împreună cu Partenerii guvernamentali şi neguvernamentali organizează în perioada 31 mai - 21 iunie "Zilele copilului " 

 

PROIECT_1_IUNIE_2011_n
Programul manifestărilor:
Marti - 31 mai 2011


9.30-13.00 – competitii sportive fotbal si handbal intre echipe – terenul de sport de la Sc. Gen. Nr. 5 „Spiru Haret”
10.00-11.00 - pasajul pietonal „Gr. Ghica”: Desene pe asfalt
11.00-12.30 - pasajul pietonal „Gr. Ghica” Activitate de informare preventivă în domeniul situațiilor de urgență -  I.S.U. Botosani
12.30-16.00 - Pasajul pietonal „Gr. Ghica” Competiţii sportive pe pietonal: ştafetă, biciclete, role
12.30 - competitii sportive scolari mici
13.30 – competitii sportive scolari mari
15.00 – competitii sportive prescolari


Miercuri – 1 iunie 2011  
Program artistic susţinut de copii – pietonalul „Gr. Ghica”


 9.00 – Grădiniţă nr.6
 9.10 – Grădiniţa nr.9
 9.20 – Grădiniţa nr. 10
 9.30 – Grădiniţa nr.3
 9.40 – Grădiniţa nr. 7
 9.50 – Grădiniţa nr. 8
10.00 – Grădiniţa din cadrul Şcolii „A.I. Cuza”
10.10 – Grădiniţa nr. 7- Micii Pompieri
10.30 – Asociatia „Star Hope”
10.45 – premierea desenelor realizate in cadrul proiectului „Suntem diferiți dar egali”

11.00 - Şcoala „A.I.Cuza”
11.15 – Şcoala „Spiru Haret”
11.30 – Şcoala cu clasele I-VIII nr.1
11.45 – Şcoala de arte si meserii „Ion Pilat”
12.00 – Şcoala cu clasele I-VIII nr.4
12.15 – Complexul de apartamente „Floare de colţ” şi „Casa mea”
12.30 – Şcoala „Mihail Kogălniceanu”
12.45 – Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2
13.00 – Solist folk  - Cozaciuc Alexandru Marian

18.00 – Casa Municipala de cultură Dorohoi
18.30 – Asociatia „Un ideal”
18.50 – Clubul copiilor Dorohoi Orchestra „Mugurelul”
20.00 -  Elena Mândrescu
20.30 – Concert Ciro de Luca
21.15 – Concert Alex Velea

Parteneri media: DorohoiNews.ro,  Kiss Fm,  Somax Botosani,  Monitorul de Botosani,  Momentul de Dorohoi,  Tele M.

Ultima actualizare (Vineri, 27 Mai 2011)

 

            Primăria Municipiului Dorohoi, judeţul Botoşani, cu sediul în str. A.I. Cuza, nr. 41, scoate la vânzare, prin licitaţie publică, imobilul în suprafaţă de 25000 mp (teren şi construcţii) situat în Dorohoi, str. Bd. Victoriei nr. 120 (fosta Unitate Militară), pentru construcţia unui complex comercial.

         Sedinta de licitatie va avea loc in data de 14.06.2011, orele 10, la sediul Serviciului Taxe si Impozite Locale – Camera Consilierilor.

         Detalii privind procedura de vanzare se gasesc pe adresa www.primariadorohoi.ro secţiunea Licitaţii  

 

Ultima actualizare (Joi, 26 Mai 2011)

 

Apel către dorohoieni

 

 flori          Dorohoienii doresc un oraş curat, cu parcuri în care să-şi poată petrece timpul liber (nu cu mobilier urban distrus de cetăţenii certaţi cu bunul simt), cu spaţii verzi frumoase (nu distruse uneori imediat ce au fost amenajate), cu străzi şi trotuare curate (fără gunoi aruncat la întâmplare).

           Toate aceste lucruri SUNT posibile, trebuie doar ca TOŢI să ne aducem contribuţia la înfrumuseţarea oraşului în care trăim. În municipiului Dorohoi se execută în această perioadă o serie de lucrări de amenajare a parcurilor şi a spaţiilor verzi, de reparare a mobilierului urban, de reparaţii la infrastructura rutieră, lucrări care necesită multă muncă şi alocarea resurselor financiare ale comunităţii, iar uneori pun la încercare răbdarea prin disconfortul creat pe perioada de realizare a lor. Având în vedere situaţia actuală, caracterizată de lipsa resurselor financiare şi materiale, aceste activităţi se constituie într-un efort important şi în acelaşi timp foarte necesar pentru comunitate, întrucât realizarea acestor obiective este strâns legată de calitatea vieţii în municipiul Dorohoi.

           De aceea fac un apel la simţul civic al dorohoienilor, adresându-le rugămintea să participe la aceste activităţi şi totodată să ia atitudine faţă de comportamentele unor semeni de-ai noştri care uită că orice investiţie este realizată prin contribuţia întregii comunităţi şi de care cu toţii dorim să beneficiem, îndepărtându-ne de îndeplinirea dorinţei nostre de a trăi într-un oraş decent.

           Rog toţi cetăţenii care observă acțiuni de distrugere a spaţiilor verzi, a mobilierului urban, de depozitare ilegală de deşeuri pe domeniul public  sau orice alte manifestări contrare normelor unei bune convieţuiri, SĂ IA ATITUDINE şi să sesizeze în cel mai scurt timp Primăria Municipiului Dorohoi la numărul de telefon: 0231610133.

           Vă mulţumesc.

Primar,

ing. Dorin AlexandrescuUltima actualizare (Joi, 21 Aprilie 2011)

 

ghid_cutremur

Ghidul de comportare în caz de cutremur - document elaborat de Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti, cuprinde o serie de sfaturi şi informaţii adresate populaţiei în cazul producerii unui cutremur - poate fi descărcat de aici.

Ultima actualizare (Marţi, 05 Aprilie 2011)

 

   218-locuri-de-munca-vacante

         În data de  05.04.2011 are loc concursul pentru ocuparea  postului aferent funcţiei de conducere  de  ŞEF  SERVICIU PENTRU  SITUAŢII  DE URGENŢĂ  din  subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Condiţiile de concurs şi Tematica pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 41 - Compartiment resurse umane precum şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro secţiunea LOCURI DE MUNCĂ.

Ultima actualizare (Marţi, 22 Martie 2011)

 

           Agentia de Plăti pentru Dezvoltare Rurală si Pescuit vă învită în data de 22 martie 2011, la sediul Casei de Cultura, din Dorohoi , judetul Botosani,intre orele 11-13.30, pentru a lua parte la o întâlnire informală între cei interesati de oportunitătile financiare oferite de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea proiectelor de investitii în agricultură si reprezentantii APDRP.

Ultima actualizare (Vineri, 18 Martie 2011)

Citeşte mai mult... »

 

            În şedinţa de avizare a proiectelor de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, din data de 17 martie 2011, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici şi finanţarea lucrărilor de finisaje interioare şi instalaţii (de încălzire, electrice, etc.) pentru un număr de 47 locuinţe aparţinând domeniului public al municipiului Dorohoi construite în zona Dumbrava Roşie. Lucrările în valoare de 2.500.000 lei urmează să fie finanţate prin Programul de construcţii de locuinţe sociale conform Legii nr. 114/1996, program derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 

pod_buhai         

 

     La data de 28.03.2011, vor începe lucrările de construcţii autorizate pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de intervenţie în primă urgenţă - Reabilitare pod pe DJ 291C, km 1+500 peste pârâul Buhai, la Dorohoi, jud. Botoşani" în valoare de 304.425 lei.

Ultima actualizare (Joi, 17 Martie 2011)

 

3D_View_4.3              Municipiul Dorohoi va beneficia în curând de încă o grădiniţă nouă cu finanţare de la Banca Mondială, în zona str. A.I. Cuza – Grigore Ghica, după ce în luna februarie 2011 a fost efectuată vizita în teren pentru construirea unei grădiniţe în cartierul Plevna, în str. Aleea Caisului.

          În data de 16 martie 2011 a avut loc vizita în teren a echipei de implementare a proiectului, în prezenţa Primarului Municipiului Dorohoi ing. Dorin Alexandrescu, pentru adaptarea proiectului propus la situaţia concretă a amplasamentului. Investiţia va consta în construirea unui imobil cu regim de înalţime parter+etaj, imobil ce va fi construit lângă actuala clădire a Grădiniţei nr. 6 din municipiul Dorohoi. Noua grădiniţă va asigura activitatea educaţională cu program prelungit pentru 6 grupe de copii şi va avea toate dotările şi amenajările necesare. Imobilul în care funcţionează în prezent Grădiniţa nr. 6 va fi reabilitat şi va fi destinat unor funcţiuni sociale.

          Termenul estimat de începere a lucrărilor este iulie-august 2011.  

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni