Managementul calitatii
Anunturi licitații
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Stare civilă
Monitorul Oficial Local

 


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
Protecția datelor cu caracter personal 
 
 

Comunicat de presă nr.4366/10.03.2011

              papers1
Una dintre ultimele condiţii ce trebuiau îndeplinite pentru semnarea contractului de finanţare având ca obiect dezvoltarea urbană în municipiul Dorohoi a fost îndeplinită. Astfel, în Monitorul Oficial nr. 161 din 07martie 2011, a fost publicată HGR nr.154, prin care s-au corectat dimensiunile unor străzi din municipiu, precum şi valorile de inventar ale acestora.

            În calitate de Primar al Dorohoiului, doresc să apreciez mobilizarea tututror factorilor de decizie care au făcut posibilă adoptarea în regim de urgenţă a acestei hotărâri de Guvern, domnului Prefect Cristian Constantin Roman, domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani Mihai Ţîbuleac, domnului Gheorghe Emacu, Secretar de Stat pentru Comunităţile Locale în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

            Publicarea în Moniotorul Oficial şi implicit intrarea în vigoare a hotărârii de Guvern va fi urmată la data de 15 martie de vizita în teren a experţilor din cadrul Organismului Intermediar apentru Implementarea Programului Operaţional Regional 2007-2013 în Regiunea Nord-Est.

            Un raport pozitiv al corpului de experţi va conduce la semnarea contractului de finanţare, ceea ce va însemna o investiţie de peste 7 milioane de euro prin care se vor reabilita 20 de kilometri de drumuri, 40 kilometri de trotuare, precum şi alte lucrări de infrastructură urbană.

                                                                      PRIMAR,

                                                           ing. Dorin Alexandrescu

Ultima actualizare (Joi, 10 Martie 2011)

 


bloc_anl_tg_mures-400x299
                 Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe, pentru tineri construite în regim ANL, aduce la cunoştinţa tuturor titularilor de cereri (depuse până la data de 31.12.2010) care au solicitat o locuinţă realizată prin Agenţia Naţionlă de Locuinţe, formularul care conţine toate documentele necesare completării dosarului.

                Dosarele se depun la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Dorohoi astfel:                
                             luni  - joi orele 8.00 – 16.30
                             vineri între orele 8.00 – 14.00.
                  Fiecare solicitant va fi înştiinţat prin adresă scrisă, cu confirmare de primire, documentele necesare completării dosarului precum şi perioada de depunere.

Ultima actualizare (Miercuri, 09 Martie 2011)

 

 news-20100701-06531845-708400316
            Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe, pentru tineri constrite în regim ANL, în cadrul şedinţei de lucru din data de 07.03.2011, a aprobat următoarele:

             GRAFICUL CALENDAR de lucru al COMISIEI SOCIALE DE ANALIZĂ a solicitărilor de locuinţe construite în regim ANL, în vederea întocmirii LISTEI DE PRIORITATE PENTRU ACORDAREA LOCUINŢELOR CONSTRUITE PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE LOCUINŢE;

              Tabelul nominal cu cererile titularilor care au solicitat locuinţe realizate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe , cereri care au fost depuse pînă la data de 31.12.2010;

              Tabelul nominal cu cererile titularilor care au solicitat locuinţe realizate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe , cereri care au fost depuse pînă la data de 31.12.2010, fără adresa de domiciuliu;

              Tabelul nominal cu cererile titularilor care au solicitat locuinţe realizate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe , cereri care au fost depuse pînă la data de 31.12.2010 şi care au fost respinse pentru că nu au îndeplinit criteriile cadru.

              Acestea pot fi consultate la avizierul din incinta Primăriei Municipiului Dorohoi, la avizierul din incinta Direcţiei de Asistenţă Socială şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro, secţiunea ANL 2011

 

                                                                          

Ultima actualizare (Luni, 07 Martie 2011)

 

 ATENTION         

           Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe pentru tineri constrite în regim ANL aduce la cunoştinţă, că prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi nr. 49 din 24.02.2011 s-a aprobat  regulamentul privind cadrul, modalitatea şi criteriile de analiză şi soluţionare a cererilor de atribuire a locuinţelor pentru tineri construite prin A.N.L. administrarea, exploatarea şi închirierea acestora.
                    Acest regulament poate fi consultat la avizierul din incinta Primăriei Municipiului Dorohoi, la avizierul din incinta Direcţiei de Asistenţă Socială, la avizierul de la Administraţia Pieţelor şi Oborului, la avizierul de pe Pietonalul Grigore Ghica,  pe site-ul www.primariadorohoi.ro şi în mass media locală Dorohoi: „Dorohoi news”  şi  „Realitatea Dorohoiană” .
                     În data de 07.03.2011, comisia va publica pe site-ul www.primariadorohoi.ro  GRAFICUL CALENDAR  de lucru al COMISIEI SOCIALE DE ANALIZĂ a solicitărilor de locuinţe construite în regim ANL, în vederea întocmirii LISTEI DE PRIORITATE PENTRU ACORDAREA LOCUINŢELOR CONSTRUITE PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE LOCUINŢE.

Ultima actualizare (Vineri, 04 Martie 2011)

 

ATENTIONANUNT IMPORTANT

ÎN ATENŢIA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI ŞI A PROPRIETARILOR DE

APARTAMENTE DIN MUNICIPIUL DOROHOI 

 

 

           PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI ADUCE LA CUNOŞTINŢĂ ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI , PROPRIETARILOR ŞI AGENŢILOR ECONOMICI  DE PE RAZA MUNICIPIULUI DOROHOI CĂ ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGISLAŢIEI ÎN VIGOARE AU OBLIGAŢIA SĂ ÎNDEPĂRTEZE ŢURŢURII DE GHEAŢĂ FORMAŢI LA STREAŞINA ACOPERIŞURILOR,  PENTRU A PREÎNTAMPINA DIVERSE ACCIDENTE CAUZATE CU CĂDEREA ACESTORA, ACCIDENTE CE POT DUCE LA PIERDERI DE VIEŢI OMENEŞTI.

 


Ultima actualizare (Vineri, 25 Februarie 2011)

 

bifa_VERDEANUNT

 

        Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu „Fundaţia pentru SMURD” derulează, în perioada 15 februarie – 15 mai 2011, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.

Ultima actualizare (Vineri, 25 Februarie 2011)

Citeşte mai mult... »

 

sigla_martisor            De astăzi 18.02.2011 se pun în vânzare abonamentele pentru Mărţişor Dorohoian ediţia XXVIII, festival ce va avea loc în perioada 04-06 martie 2011 la Sala Teatrului.

           Persoanele interesate îşi pot procura abonamentele, începând de astăzi 18.02.2011, între orele 11.00 - 17.00, de la Casa Municipală de Cultura (excepţie zilele de sâmbătă şi duminică). Preţul unui abonament este de 80 lei pe toată durata festivalului.  

          Biletele individuale pot fi procurate începând cu data de 22.02.2011, de la Casa Municipală de Cultură, între orele 9.00 - 17.00 (excepţie zilele de sâmbătă şi duminică). Preţul unui bilet este de 30 lei/spectacol.

                                          Solicitările vor fi onorate în limita abonamentelor şi biletelor.

                                          Informaţii suplimentare la telefon: 0231611996

Ultima actualizare (Vineri, 18 Februarie 2011)

 

 218-locuri-de-munca-vacante             Se  organizează  concurs în data de  10.03.2011 pentru ocuparea  postului aferent funcţiei de conducere  de  ŞEF  SERVICIU PENTRU  SITUAŢII  DE URGENŢĂ  din  subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Condiţiile de concurs şi Tematica pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 41 - Compartiment resurse umane precum şi pe site-ul www.primariadorohoi.ro secţiunea LOCURI DE MUNCĂ.

Ultima actualizare (Joi, 17 Februarie 2011)

 

         ATENTION           

 

 

 

        Primăria Municipiului Dorohoi aduce la cunoştinţa cetăţenilor PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND BUGET LOCAL PENTRU ANUL 2011, proiect ce va fi  supus aprobării Consiliului Local al Municipului Dorohoi în şedinţa extraordinară din data de 10.02.2011. Proiectul de hotărâre şi anexele pot fi consultate pe site-ul instituţiei www.primariadorohoi.ro secţiunea "DEZBATERE PUBLICĂ" sau "PROIECT BUGET LOCAL". De asemenea Proiectul de hotărâre şi cele 4 anexe pot fi consultate integral şi la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi.

                  Aşteptăm sugestiile şi propunerile referitoare la acest proiect de hotărâre de larg interes, în scris ,la registratura Primăriei Municipiului Dorohoi şi pe adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până în data de 10 februarie 2011 orele 15.00

 

ATENTION                                                              Anunţ important!

 

          E-on Gaz Distribuţie anunţă cetăţenii din municipiul Dorohoi că în data de 07.02.2011 se sistează furnizarea gazului metan din motive tehnice, în municipiul Dorohoi, pe străzile Spiru Haret, Petru Rareş, Grigore Ghica, A.I. Cuza, 1 Decembrie, Aleea Pinului, Poştei, Olinescu, Aleea Berzei, Aleea Amurgului, între orele 10:00 – 15:00.

          În vederea preîntâmpinării unor accidente, în perioada sus amintită consumatorii de gaze:

  •          vor închide toate robinetele de gaze de la punctele de consum;
  •          vor aştepta reînceperea furnizării gazelor cu robinetele închise;
  •          după reînceperea furnizării gazelor, vor reaprinde flacăra de veghe de la aparatele automate;
  •          vor supraveghea focurile de la punctele de comsum timp de ½ oră.

        Pentru eventuale reclamaţii se va telefona la 0231612495.

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni