Anunturi licitații
Control intern managerial
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Stare civilă
Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră

Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
Aveţi o întrebare?
Adresaţi-o aici
 

 

 

   Ca în fiecare an municipalitatea declanșează în această perioadă un amplu program de salubrizare a municipiului sub egida „Luna curățeniei”.

   La activitate sunt așteptați să ia parte agenți economici, asociații de proprietari dar și persoane fizice dornice să trăiască într-un mediu mai plăcut.

   Campania de salubrizare începe in data de 1 aprilie și durează până pe 30 aprilie.

   Se face apel la toţi cetăţenii municipiului Dorohoi, la asociaţiile de proprietari/locatari şi la toate societăţile economice / instituţiile publice în vederea participării la activităţi de bună gospodărire şi înfrumuseţare a municipiului nostru.

   Luna Curățeniei presupune printre altele și  întreținerea corespunzătoare a  imobilelor, atât la exterior cât şi la interior;  asigurarea curăţeniei trotuarelor, aleilor pe porţiunea din dreptul blocului, a locurilor de joacă pentru copii şi a locurilor de parcare pe care le folosesc; întreţinerea zonelor verzi aferente blocurilor;  evacuarea şi depozitarea deşeurilor menajere rezultate în urma acţiunii de curăţenie; colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile.

  Sperăm că veți trata aceste aspecte cu maximă seriozitate pentru a asigura și prin ajutorul dumneavoastră un aspect cât mai curat și civilizat municipiului Dorohoi.”

 

Ultima actualizare (Vineri, 31 Martie 2017)

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
ATESTATE PRODUCATOR/ CARNETE COMERCIALIZARE
Dorohoi
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni