ALEGERI 2024
Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

Apel către dorohoieni

 

 flori          Dorohoienii doresc un oraş curat, cu parcuri în care să-şi poată petrece timpul liber (nu cu mobilier urban distrus de cetăţenii certaţi cu bunul simt), cu spaţii verzi frumoase (nu distruse uneori imediat ce au fost amenajate), cu străzi şi trotuare curate (fără gunoi aruncat la întâmplare).

           Toate aceste lucruri SUNT posibile, trebuie doar ca TOŢI să ne aducem contribuţia la înfrumuseţarea oraşului în care trăim. În municipiului Dorohoi se execută în această perioadă o serie de lucrări de amenajare a parcurilor şi a spaţiilor verzi, de reparare a mobilierului urban, de reparaţii la infrastructura rutieră, lucrări care necesită multă muncă şi alocarea resurselor financiare ale comunităţii, iar uneori pun la încercare răbdarea prin disconfortul creat pe perioada de realizare a lor. Având în vedere situaţia actuală, caracterizată de lipsa resurselor financiare şi materiale, aceste activităţi se constituie într-un efort important şi în acelaşi timp foarte necesar pentru comunitate, întrucât realizarea acestor obiective este strâns legată de calitatea vieţii în municipiul Dorohoi.

           De aceea fac un apel la simţul civic al dorohoienilor, adresându-le rugămintea să participe la aceste activităţi şi totodată să ia atitudine faţă de comportamentele unor semeni de-ai noştri care uită că orice investiţie este realizată prin contribuţia întregii comunităţi şi de care cu toţii dorim să beneficiem, îndepărtându-ne de îndeplinirea dorinţei nostre de a trăi într-un oraş decent.

           Rog toţi cetăţenii care observă acțiuni de distrugere a spaţiilor verzi, a mobilierului urban, de depozitare ilegală de deşeuri pe domeniul public  sau orice alte manifestări contrare normelor unei bune convieţuiri, SĂ IA ATITUDINE şi să sesizeze în cel mai scurt timp Primăria Municipiului Dorohoi la numărul de telefon: 0231610133.

           Vă mulţumesc.

Primar,

ing. Dorin Alexandrescu



Ultima actualizare (Joi, 21 Aprilie 2011)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență