Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

Luni, 25.09.2023, au fost înaintate, ordinele de începere execuţie lucrări pentru „Extindere rețele de apă” și „Extindere canalizare menajeră” în localitățile Dealu Mare, Satu Nou și Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, județul Botoșani, prin PNI „Anghel Saligny”

 

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat luni, 25 septembrie 2023, ordinele de începere execuție lucrări pentru obiectivele de investiții: „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani” și „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”.

 

Finanţarea proiectelor se realizează prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” şi buget local.

 

Proiectele urmăresc implementarea legislației și a politicii UE în domeniul protecției mediului, asigurarea creșterii nivelului de securitate sanitară a locuitorilor, securității la incendiu, respectiv dezvoltarea infrastructurii necesare pentru creșterea nivelului de dotare edilitară pentru cetățenii din zonele: Satu Nou, Dealu Mare și Loturi Enescu, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani.

 

În perioada imediat următoare, vor începe lucrările de execuţie reţele de apă şi canalizare menajeră în zona SATU NOU, urmând ca în prima parte a anului 2024, să înceapă lucrările în localitatea DEALU MARE, deoarece se dorește ca lucrările să fie executate concomitent cu lucrările de „Extindere sistem distribuţie gaze naturale” pentru care s-a obţinut o finanţare de 9.497.666,17 lei prin acelaşi program. În  localitatea LOTURI ENESCU se vor efectua lucrările de execuţie rețele de apă potabilă şi canalizare menajeră, simultan cu lucrările la conducta principală de aducţiune apă potabilă către comuna Hilișeu, care va deservi localitatea Loturi Enescu și comuna Hilișeu.

 

Durata de execuție a contractelor este de maxim 18 de luni de la emiterea Ordinului de Începere.

Ultima actualizare (Miercuri, 27 Septembrie 2023)

 

Anunț  privind cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în anii 2022 -2023

 căsătorite în Dorohoi sau în alte localități, cetățeni ai urbei noastre

 

       Seniorii noștri au construit cu răbdare, pricepere și loialitate România Centenară.

       Ne-au arătat drumul corect către un viitor mai bun, mai prosper, ne-au învățat să ne ajutăm semenii, să ne iubim țara, să ne apărăm interesele naționale, să rămânem loiali tradițiilor și valorilor morale.

        În semn de respect și recunoștință pentru aceștia vă facem cunoscută intenția Consiliului Local Dorohoi și a D-lui Primar  ing.Dorin Alexandrescu de a onora  cei 50 de ani de căsătorie a  cuplurilor dorohoiene, care si-au unit destinele atât în Mun.Dorohoi, cât și în alte localități și care sunt cetățeni ai urbei noastre,  prin organizarea unor festivități specifice, în cadrul programului manifestărilor prilejuite de  evenimentul  ,,Zilele Municipiului Dorohoi” care  vor avea loc în data de 6 octombrie 2023.

        Motivat de acest eveniment, invităm toate cuplurile de aur care au încheiat căsătoria în alte localități sau în Municipiul Dorohoi și au împlinit 50 de ani de conviețuire neîntreruptă, domiciliate în Municipiul Dorohoi, să depună la sediul Primăriei câte o cerere, însoțită de copia cărții de identitate a celor doi soți și copia certificatului de căsătorie.

       Menționăm că prezentul anunț se adresează doar cuplurilor căsătorite în anii 1972-1973 care nu au depus încă cerere și documente justificative.

         Pentru informatii suplimentare apelați la tel. 0231617813 int.23 -  DAS Dorohoi.

 

 

1

Anunţ nr. 11791 din 18.09.2023 privind aprobare PUZ si RLU- CONSTRUIRE ANEXA SI INFIINTARE SILOZURI DEPOZITARE CEREALE, in municipiul Dorohoi, extravilan CF 51275, jud.Botosani

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Marţi, 19 Septembrie 2023)

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, alături de instituțiile subordonate acesteia (Direcţia de Asistenţă Socială, S.C. Servicii Publice Locale S.R.L.), cât şi de unităţile de învățământ din municipiu, s-au alăturat şi în acest an campaniei „Let’s do it, România!”, în data de 17 septembrie 2023,cu scopul de a participa la o amplă campanie de ecologizare în cadrul acțiunii „Ziua de Curățenie Națională 2023”.

 

La această acţiune au participat un număr de aproximativ 1000 de elevi, cadre didactice şi angajaţi din structurile primăriei, care au colectat 255 de saci cu deşeuri (hârtie/carton, plastic/metal, sticlă), aceştia fiind ridicaţi la finalul activităţii de operatorul de salubrizare, S.C. FRITEHNIC S.R.L.

 

„Let's do it, România!"este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

 

Având în vedere interesul acordat de elevi cu prilejul activităților de acest gen, Primăria Municipiului Dorohoi va mai organiza astfel de acțiuni  de educare şi responsabilizare, în ceea ce priveşte grija față de mediul înconjurător.

 

Mulţumim pentru implicarea voastră!

 

Ultima actualizare (Marţi, 19 Septembrie 2023)

Citeşte mai mult... »

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 PRIVIND ACORDAREA DE AJUTOARE FINANCIARE

 

          Ajutoare de urgență de peste 1,2 milioane lei au fost aprobate de Guvern, pentru sprijinirea a 306 familii și persoane singure, aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii, inundaţii ori situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creşterea riscului de excluziune socială, conform  HG nr. 780 din 31.08.2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 791 din 01.09.2023.

        

Ultima actualizare (Vineri, 15 Septembrie 2023)

Citeşte mai mult... »

 

Ultima actualizare (Joi, 14 Septembrie 2023)

 
 

Ultima actualizare (Joi, 14 Septembrie 2023)

 

A N U N Ț

                                                                                                                       

În conformitate cu dispozițiile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de act normativ, care a fost inițiat și urmează a fi supus aprobării Consiliului Local al municipiului Dorohoi:

 

   buton clickProiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al cimitirelor umane, aparținând domeniului public al municipiului Dorohoi și în administrarea Consiliului Local Dorohoi

 

Persoanele interesate pot consulta Proiectul de Hotărâre împreună cu Anexele care fac parte integrantă din prezentul proiect la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi din str. Grigore Ghica nr. 34, precum și pe site-ul instituției la adresa: www.primariadorohoi.ro - Secțiunea „Dezbatere publică”.

 

În termen de 20 de zile, cei interesați, pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, începând cu data de 14.09.2023.

 

            Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare pot fi transmise și Direcției Patrimoniu în zilele: luni, marți, miercuri și joi în intervalul orar 8,00-16,30, precum și vineri între orele 8,00-14,00, la telefonul 0231/610 133, sau la adresa str. Grigore Ghica nr.34.

 

Sugestiile se primesc până la data de 04 octombrie 2023 la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi precum și pe email-ul instituției la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare (Miercuri, 13 Septembrie 2023)

 
 
1

Anunţ nr. 13300 din 12.09.2023 privind aprobare PUZ si RLU- Introducere in intravilan in vederea construirii obiectivului infiintare centru de colectare cu aport voluntar, statie de compost, statie de transfer si cale acces etapa a II -a - etapa pregăitoare PUZ, consultarea și informarea populației

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Miercuri, 13 Septembrie 2023)

 

buton click Anunț achiziție directă de servicii artistice la scenă pentru desfășurarea evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI DOROHOI 

 

Pentru a putea vizualiza documentele atasate,trebuie sa aveti instalata o

aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Miercuri, 13 Septembrie 2023)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență