Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

    Primăria Municipiului Dorohoi, în colaborare cu SC FRITEHNIC SA, organizează, în perioada 15.08.2022-15.09.2022, campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de pe raza UAT Dorohoi.

      Campania oferă dorohoienilor, persoane fizice, juridice, școlilor, instituțiilor publice, posibilitatea de colectare a deșeurilor electrice și electronice în baza unei solicitări ce va fi facută la numarul de telefon 0785554433, de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:00, pe toată durata campaniei.

     Deșeurile vor trebui scoase în fața porții casei/blocului în urma programării telefonice a colectării iar ridicarea acestora se va face GRATUIT.

     Pe perioada campaniei, cetățenii care vor colecta și preda deșeurile de echipamente electrice și electronice, vor beneficia de următoarele bonusuri:

  • În momentul predării a minim 15 kg DEEE sau a mai multor DEEE cumulate în periada campaniei desemnată, fie la puctul fix, fie preluare DEEE voluminoase de la domiciliul solicitanților, se primește un premiu instant – 2 becuri led;
  • În momentul predării a 10 becuri sau neoane în perioada campaniei desemnată, fie la punctul fix, fie in momentul preluării DEEE voluminoase de la domiciliu, se primește un bec led;
  • În momentul predării a 20 baterii (fără baterii tip pastilă), în perioada campaniei, , fie la punctul fix, fie in momentul preluării DEEE voluminoase de la domiciliul solicitanților, se primește un bec led.

       În afara acestei campanii, cetățenii municipiului Dorohoi au posibilitatea de a preda deșeurile electrice, electronice și electrocasnice la punctul fix de colectare amenajat în Str. 1 Decembrie, sediul SPL Dorohoi, în fiecare zi de luni pana vineri, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Ultima actualizare (Marţi, 05 Iulie 2022)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență