Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi vă informează că în curând va începe execuția lucrărilor la  proiectul de investiții „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în Municipiul Dorohoi”,cu fonduri în valoare de 5.155.983,54 lei, atrase de la Administrația Fondului pentru Mediu prin contractul de finanțare semnat de primarul Dorin Alexandrescu și echipa sa.

În acest moment, sunt finalizate etapele premergătoare prevăzute de legislația în construcții, sunt obținute toate avizele necesare și se finalizează proiectul tehnic de execuție a lucrărilor.

 

Proiectul care se derulează în această perioadă,continuă inițiativele echipei primarului Dorin Alexandrescude a moderniza sistemul de iluminat public stradal, pietonal și din parcări, vine în completarea investiţiei „Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din municipiul Dorohoi”, finalizate în 2019, prin care s-au instalat în municipiu peste 2.600 lămpi de iluminat moderne, cu consum redus, tip LED.

 

Concret, prin lucrările acestui proiect se înlocuiesc toți stâlpii de iluminat de pe bulevardul Victoriei, zona Podul Botoșaniului și strada Dimitrie Pompeiu, de la PETROM până la LIDL, unde se montează stâlpi noi, echipați cu lămpi LED de ultimă generație, pentru a ilumina carosabilul și zonele pietonale.

Se montează stâlpi noi, cu lămpi LED, în parcările publice de lângă intrarea în Spitalul Municipal Dorohoi și de pe strada C.D. Gherea, între ANAF și str. George Enescu, în parcarea de reședință dintre blocuri din cartierul Doja și în cea din cartierul Plevna, de lângă Aleea Vișinului.

 

Pe străzile și în intersecțiile cu treceri de pietoni unde e necesară o iluminare sporită, spre exemplu intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu George Enescu, A.I. Cuza cu Poștei, cu 1 Decembrie, cu Alexandru Sahia și cu Spiru Haret, strada Zadurovici, se montează de asemenea stâlpi noi, echipați cu lămpi LED.

Ultima actualizare (Marţi, 28 Mai 2024)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență