Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Impozite şi taxe locale
Protecția datelor cu caracter personal
 

 


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
 

   MONITORUL OFICIAL LOCAL

 
 

     

În vederea punerii în practică a Planului de măsuri pentru prevenirea efectelor caniculei la depăşirea temperaturii de 35 grade Celsius, concomitent cu atingerea punctului critic de 80 (indice temperatură-umezeală), rugăm, să respectaţi şi să luaţi următoarele măsuri:

  • reducerea intensităţii ritmului activităţilor fizice sau pe cât posibil evitarea efortului fizic;
  • alternarea efortului dinamic cu cel static;
  • consumarea a 2-4 litri apă pe zi/persoană;
  • evitarea ieşirii din locuinţă între orele 10,00- 18.00, în special persoanele în vârstă, copiii şi persoanele cardiace;
  • evitarea locurilor aglomerate.

În caz de nevoie să vă adresaţi la următoarele numere de telefon :

-610133, pentru primirea de informaţii şi recomandări cu privire la măsurile preventive necesar a fi luate de populaţie pentru a se proteja pe durata caniculei;

-617813, pentru asigurarea serviciilor de consiliere şi de îngrijire la domiciliu.

În perioada 14.07.2011 - 17.07.2011, pe raza municipiului Dorohoi vor funcţiona puncte de prim ajutor în caz de caniculă în următoarele locaţii:

ü      S.C. TRANSPORT MIXT S.A. - AUTOGARA DOROHOI - STR. C.D. GHEREA nr. 64;

ü      PIAŢA MUNICIPALĂ - PLATOUL II;

ü      CENTRUL PRIMIRI URGENŢE - B-dul VICTORIEI nr. 75 - 24.

Ultima actualizare (Joi, 14 Iulie 2011)

 
Afis_Asigurarea_de_locuinta

Puteţi descărca afişul în format PDF de aici: DESCARCĂ

Ultima actualizare (Vineri, 01 Iulie 2011)

 

      

       Consiliul Judeţean Botoşani, titular al proiectului Actualizare Plan de Amenajare a  Teritoriului Judeţean Botoşani, anunţă publicului interesat disponibilizarea proiectului Actualizare Plan de Amenajare a Teritoriului Judeţean Botoşani şi finalizarea raportului de mediu pentru acesta.      

       Documentele pot fi consultate la:- Consiliul Judeţean Botoşani – Serviciul Urbanism - Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, B-dul M. Eminescu, Nr.44, Judeţul Botoşani -   Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău, Str. Oituz, Nr.23, Judeţul Bacău în zilele de luni-vineri 9.00 – 14.00.

      În data de 21.06.2011 la ora 13.30 la Consiliul Judeţean Botoşani (sala de şedinţe) se va desfăşura şedinţa de dezbatere publică a Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean Botoşani şi a Raportului de mediu pentru acesta.          

      Publicul poate trimite comentarii şi propuneri scrise la:- Consiliul Judeţean Botoşani – fax 0231/ 514715-   Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani – fax 0231/584139-   Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău – fax 0234/571056e-mail: controlul.conformă Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 21.06.2011

Ultima actualizare (Luni, 20 Iunie 2011)

 

 jurjac_web   

     Vacanţa de vară poate fi o perioadă interesantă, activă şi relaxantă în acelaşi timp, dacă planifici din timp activităţile în care îl implici pe copilul tău. In afară de vizita la bunici şi poate o tabără, ce alte opţiuni mai sunt pentru această vară? Şcolile de vară sunt o opţiune care  poate rezolva problema atât de frecventă în perioada verii: "Mami, m-am plictisit!.

      Pentru a veni în sprijinul părinților , Centrul de zi pentru copii,,JURJAC” din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi organizează, în perioada 20.06 - 09.09.2011, pentru copiii din Municipiul Dorohoi, cu vârste cuprinse între 6-10 ani, ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC’’.

 

Ultima actualizare (Luni, 20 Iunie 2011)

Citeşte mai mult... »

 

Documente pe care trebuie să le depună o persoană care se înscrie în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă:

- actul de identitate în original şi copie;

- actele de studii şi de calificare în original şi copie;

- certificatul de căsătorie (în cazul când numele din actul de identitate nu corespunde cu cel din actul de studii);

- adeverinţă medicală din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă sau aptă de muncă ori nu are eventuale restricţii medicale;

- carnetul de muncă original şi copie pentru a demonstra experienţa profesională (dacă este cazul).

Aceste informaţii au fost furnizate în baza adresei AJOFM Botoşani nr. 4986/23.03.2011 

Ultima actualizare (Joi, 16 Iunie 2011)

 

În atenţia, solicitanţilor de locuinţe realizate prin Agenţia Naţională de Locuinţe

              Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe, pentru tineri construite în regim ANL, anunţă că nu a putut respecta graficul de lucrări aşa cum s-a stabilit în cadrul şedinţei de lucru, din data de 07.03.2011, deoarece au fost găsite foarte multe inadvertenţe la dosarele depuse de către unii dintre solicitanţi, motiv pentru care comisia a hotărât să solicite instituţiilor publice şi societăţilor private sprijin în vederea clarificării situaţiilor create în acest sens.

               În funcţie de răspunsurile primite de la aceste instituţii şi societăţi, comisia va supune spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, lista de priorităţi a solicitanţilor de locuinţă în regim ANL , care au acces la locuinţă (prin îndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru) şi lista solicitanţilor care nu au acces la locuinţă ( prin neîndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru).

 

           Ca urmare a Notei telefonice nr. 1/07.06.2011 înregistrată la Registratura Primăriei Municipiului Dorohoi cu nr. 8753/07.06.2011 vă informăm că din cauza avariei produse la conducta de apă din str. Viilor se sistează furnizarea apei pe următoarele străzi: Grigore Ghica (intersecţiile Alexandru Sahia cu Lt. Andrei), Muncii, A.I,.Cuza (porţiunea de la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii spre zona Viilor), Viilor, Lt. Andrei, Mândru Constantin, începând din data de 07.06.2011 ora 02:00 pănă pe 07.06.2011 ora 20:00.

 

Avem onoarea să vă invităm la seminarul cu tema Schimb de bune practici şi strategii privind protecţia copiilor în faţa abuzurilor la Cholet şi Dorohoi organizat în cadrul proiectului socio-educaţional SĂ SPARGEM TĂCEREA implementat de Consiliul Local Dorohoi şi Asociaţia pentru Solidaritate şi Dezvoltare Comunitară CIVICUS în parteneriat cu Consiliul Municipal Cholet şi Centrul Departamental de Dezvoltare Pedagogică Maine et Loire – Franţa.

Seminarul va avea loc în amfiteatrul Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, în data de vineri, 3 iunie 2011 între orele 10:30 – 12:30 .

Citeşte mai mult... »

 

        Astăzi 31 mai, ora 11.00, are loc inaugurarea locuinţelor destinate sinistraţilor, construite în cartierul Dumbrava Roşie în cadrul proiectului “RECONSTRUCŢIE DUPĂ INUNDAŢII 2010-2011” iniţiat în parteneriat de către HABITAT FOR HUMANITY şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI.

       La eveniment au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai finanţatorilor şi donatorilor care au sprijinit finalizarea proiectului, beneficiarii proiectului, reprezentanţi ai instituţiilor publice de la nivel naţional, judeţean şi local, reprezentanţi ai presei şi ai partenerilor iniţiatori ai proiectului.

HARTA_HABITAT_reabilitari_si_constructii_noi_r

Ultima actualizare (Marţi, 31 Mai 2011)

 

MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

DIRECŢIA PENTRU AGRICULTURĂ BOTOŞANI                                          STAŢIA DE PROGNOZĂ ŞI AVERTIZARE

UNITATEA FITOSANITARĂ BOTOŞANI                                                                             DOROHOI

Tel. 0231511278; Fax.0231517359                                                                             Nr. 23 din 26 mai 2011

                                                                                                                                                                              

                                                             BULETIN DE AVERTIZARE

        Condiţiile climatice din ultimele zile, au favorizat apariţia şi dezvoltarea BOLILOR FOLIARE la cultura GRÂU (ruginile, fuzariozele, septoriozele s.a.). Aceste boli pot provoca pierderi importante de producţie .

Ultima actualizare (Luni, 30 Mai 2011)

Citeşte mai mult... »

 
Casa Municipală de Cultură
Descarcare formulare
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
Căutare
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență