Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Impozite şi taxe locale
Protecția datelor cu caracter personal
 

 


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
 

   MONITORUL OFICIAL LOCAL

 
 

Municipiul Dorohoi intenţionează să depună proiecte în vederea finanţării în cadrul Axei Prioritare 1: „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie 1.1 - Planuri integrate de dezvoltare urbană subdomeniul centre urbane, reprezentaţi de oraşe/municipii cu peste 10.000 de locuitori, altele decât polii de creştere şi polii de dezvoltare urbană.”. Finanţările din cadrul acestei axe prioritare au ca scop creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă prin reabilitarea infrastructurii urbane, îmbunătăţirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum şi dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor şi a antreprenoriatului.       

Primăria municipiului Dorohoi elaborează Planul integrat de dezvoltare care va fi depus în vederea finanţării. Vă invităm să vă exprimaţi opiniile, sugestiile şi iniţiativele dumneavoastră astfel încât acesta să răspundă nevoilor şi dorinţelor reale de dezvoltare ale comunităţii.

Planul integrat de dezvoltare poate fi consultat la sediul Primariei Municipiului Dorohoi - Compartiment Integrare europeană, programe comunitare, informatică sau pe siteul www.primariadorohoi.ro

Planul integrat de dezvoltare şi portofoliul de proiecte va fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Dorohoi în luna martie 2009.

 Date de contact:

 Primăria Municipiului Dorohoi

 Compartiment Integrare europeană, programe comunitare, informatică:

Velniceriu Gabriel, Dogaru Cristian.

tel/fax: 0231615070,

email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 Municipiul Dorohoi intenţionează să depună proiecte în vederea finanţării în cadrul Axei Prioritare 1: „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie 1.1 - Planuri integrate de dezvoltare urbană subdomeniul centre urbane, reprezentaţi de oraşe/municipii cu peste 10.000 de locuitori, altele decât polii de creştere şi polii de dezvoltare urbană.”. 

Finanţările din cadrul acestei axe prioritare au ca scop creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă prin reabilitarea infrastructurii urbane, îmbunătăţirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum şi dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor şi a antreprenoriatului. 

Primăria municipiului Dorohoi elaborează Planul integrat de dezvoltare care va fi depus în vederea finanţării. Vă invităm să vă exprimaţi opiniile, sugestiile şi iniţiativele dumneavoastră astfel încât acesta să răspundă nevoilor şi dorinţelor reale de dezvoltare ale comunităţii. 

Planul integrat de dezvoltare – varianta de lucru poate fi consultat la sediul Primariei Municipiului Dorohoi - Compartiment Integrare europeană, programe comunitare, informatică sau pe siteul www.primariadorohoi.ro

Vă rugăm să ne transmiteţi sugestiile dumneavoastră până la data de: 20.02.2009.  

Date de contact: 

Primăria Municipiului Dorohoi 

Compartiment Integrare europeană, programe comunitare, informatică: Velniceriu Gabriel, Dogaru Cristian. 

tel/fax: 0231615070, 

email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

 

 

 

 

 
Descarcare formulare
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
Căutare
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență