Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Impozite şi taxe locale
Protecția datelor cu caracter personal
 

 


 
Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
 
 

   MONITORUL OFICIAL LOCAL

 
 

DSC03970           Marţi, 19 octombrie a avut loc lansarea oficială a proiectului socio-educaţional de prevenire şi combatere a maltratării copiilor „Să spargem tăcerea” derulat în parteneriat de Consiliile locale din Dorohoi şi Cholet, Asociaţia pentru Solidaritate şi Dezvoltare Comunitară CIVICUS şi Centrul Departamental de Dezvoltare Pedagogică Maine-et-Loire. La manifestare au participat consilieri locali, reprezentanţi ai Primăriei Dorohoi, ai D.G.A.S.P.C. Botoşani, ai Poliţiei, Spitalului, D.A.S. Dorohoi, directori, cadre didactice şi elevi din şcolile implicate.

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

Citeşte mai mult... »

 

 

ANUNT PUBLIC


         PRIMARIA MUNICIPIULUI DOROHOI, titular al proiectului “Reconstructie ecologica in scopuri de protectie si agrement a padurii Dealul Criva – Dorohoi”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Botosani, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reconstructie ecologica in scopuri de protectie si agrement a padurii Dealul Criva –Dorohoi”, propus a fi amplasat in municipal Dorohoi, DN 29A – Zona Pini, jud. Botosani.

         1.     Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Botosani din b-dul Mihai Eminescu, nr.44 in zilele de luni-vineri, intre orele 8,00-16,30, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbotosani.ro.

        Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 25.10.2010.

         2.     Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul

raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Botosani, precum si la urmatoarea adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 30.10.2010.

 

PRIMAR,

ing. Dorin Alexandrescu

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

 

Începând cu data de 14.10.2010, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi din Str. Stefan cel Mare, Nr.43 se primesc cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu  gaze naturale şi lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

Formularele se pot descărca de aici şi de pe site-ul direcţiei www.dasdorohoi.ro.

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

Citeşte mai mult... »

 

Copy_of_SS856215          La începutul lunii octombrie, Biblioteca municipală Dorohoi inclusă în programul Biblionet a organizat deschiderea oficială, care să onoreze noul serviciu pe care biblioteca îl pune la dispoziția comunităţii şi anume calculatoare cu acces public gratuit la internet. La acest eveniment au luat parte reprezentanţi de frunte ai administraţiei publice locale, Bibliotecii judeţene Botoşani , ai fundaţiei IREX, presei, membri ai comunităţii, cititori, şi nu în ultimul rând bibliotecari în activitate şi foşti.

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

Citeşte mai mult... »

 

buton_click 

 

PROGRAMUL MANIFESTARILOR CARE VOR AVEA LOC CU OCAZIA ZILELOR MUNICIPIULUI DOROHOI 3-6 OCTOMBRIE 2010

 

 

DSC03910         BIBLIOTECA MUNICIPALĂ DOROHOI vă invită Luni, 4 octombrie 2010, ora 13,oo, la inaugurarea unui nou serviciu al bibliotecii, BIBLIONET - LUMEA ÎN BIBLIOTECA TA, program finanțat de fundația „ Bill si Melinda Gates”.

       Acest serviciu al bibliotecii va facilita publicului accesul gratuit la informaţie prin intermediul computerului , calculatoare performante, asistență de specialitate, instruire in utilizarea calculatorului.

      Programul de funcţionare : Luni-joi : 8-16 Vineri : 8- 14 Sâmbăta : 8-10

                                                Vă aşteptăm!

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

 
                                                                    ANUNT PUBLIC

 

         PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reconstrucţie ecologică în scopuri de protecţie şi agrement a păduriii Dealul Criva – Dorohoi”, propus a fi amplasat în municipiul Dorohoi, DN 29A – zona pini, judeţul Botoşani.

        Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Botoşani, b-dul M.Eminescu, nr.44 şi la sediul titularului, din municipiul Dorohoi, str. A.I.Cuza, nr.41, în zilele de luni – vineri, între orele 8,00-16,30.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Botosani.

Ultima actualizare (Miercuri, 10 Noiembrie 2010)

 

buton_ATENTIE 

click aici!    APEL INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢUL BOTOŞANI

 
buton_click

  

 

 DISPOZITIE PROGRAM GESTIONARE SITUATII URGENTA.pdf

 

buton_click 

 

DISPOZITIE LOCURI DEPOZITARE AJUTOARE.pdf

 
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Descarcare formulare
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
Căutare
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență