Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

   MONITORUL OFICIAL LOCAL

 
 

 

1

Anunţ  Nr.  3541 din 07.03.2023 privind PUD -DESFIINTARE LOCUINTA C1 si CONSTRUIRE LOCUINTA D+P+M, ANEXA, IMPREJMUIRE si BRANSAMENTE UTILITATI, teren situat in strada George Enescu, CF 57338

pdf_button
2

PARTE SCRISA

pdf_button  
3. PARTE DESENATĂ pdf_button

Ultima actualizare (Joi, 09 Martie 2023)

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat, contractul de finanţare pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Dorohoi, Judeţul Botoşani”, care a fost depus în cadrul apelului PNRR/ 2022/C3/S/I.1.B.

 

Investiţia presupune înființarea, în municipiul Dorohoi, a unui număr de 30 de insule ecologice digitalizate supraterane încasetate cu containere de capacitate de 1,1 metri cubi pentru toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic şi metal, hârtie şi carton.

Cele 30 de insule vor fi amplasate în zonele de blocuri situate pe domeniul public al Municipiului Dorohoi, respectiv în spaţiile unde sunt amenajate platforme pentru depozitarea gunoiului. Fiecare insulă ecologică va deservi minimum 200 de apartamente.

 

De asemenea, începând cu momentul semnării contractului, pentru o perioadă de cel puțin 6 luni, Municipiul Dorohoi va desfășura o campanie de conștientizare a cetățenilor în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor, pentru promovarea principiului „plătește pentru cât arunci”.

 

Operarea insulelor ecologice digitalizate va fi realizată de către operatorul de salubritate desemnat la nivelul U.A.T. Municipiul Dorohoi la momentul finalizării proiectului de investiții.

 

Proiectul are o valoare de 1.756,261,5 lei cu T.V.A.şi se va realiza cu fonduri europene şi locale, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), având ca termen de finalizare data de 31.12.2024.

 

Ultima actualizare (Marţi, 07 Martie 2023)

 

 

 

 

 

buton_clickPLATFORMA NAȚIONALĂ DE PREGĂTIRE PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Ultima actualizare (Vineri, 03 Martie 2023)

 

buton_click  Anunţ nr. 3417 02.03.2023 de participare la licitaţie pentru închirieri terenuri (domeniul PRIVAT)

 

 Pentru a putea vizualiza documentele atasate, trebuie sa aveti

instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf

Ultima actualizare (Vineri, 03 Martie 2023)

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat joi, 23 februarie 2023, contractul de execuție lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din cadrul proiectului „Reabilitarea unităţilor de învăţământ şi infrastructură rutieră în municipiul Dorohoi”, cod SMIS 125975.

Finanţarea proiectului se realizează prin fonduri europene şi fonduri locale.

Contractul de lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO S.R.L. &S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L., fiind în valoare de 6.331.520,92 lei fără T.V.A.

Lucrările investiţiei au ca scop reabilitarea şi modernizarea clădirii vechi, refuncționalizarea spațiului de depozitare și a sălii after-school, extinderea laboratorului de informatică, modernizarea scenei pentru festivități, amenajarea unui teren de sport, dotarea unităţii de învăţământ cu sisteme informatice şi didactice moderne, care vor duce la îmbunătăţirea procesului educaţional, dezvoltarea activităţilor educative şi alinierea la standardele europene.

Lucrările de execuție vor fi demarate pe data de 09.03.2023, conform Ordinului de începere a lucrărilor.

Proiectul de modernizare şi dotare a şcolii are ca termen de finalizare data de 31.12.2023.

Ultima actualizare (Vineri, 24 Februarie 2023)

 

              

 

 

În urma adresei primite de la Autoritatea pentru Reformă Feroviară din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, prin care ni se solicită propuneri privind definitivarea mersului de tren 2023/2024, vă rugăm să ne transmiteți, până la data de 27.02.2023, pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la sediul primăriei, eventualele propuneri, solicitări privind orele de plecare/sosire pentru trenurile ce deservesc ruta Dorohoi - Iaşi.

               Pentru consultarea orarului în vigoare accesaţi https://regiocalatori.ro/wp-content/uploads/2022/12/IASI-DOROHOI-2022-2023.pdf .

 

 Atenţie!!!Nu se pot introduce trenuri suplimentare față de obligația de serviciu public existentă.

 

                Vă mulțumim anticipat pentru colaborare!

Ultima actualizare (Miercuri, 22 Februarie 2023)

 
 

 

Producătorii și comercianții de băuturi trebuie să se înregistreze în baza de date a Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) până pe 28 februarie

 

Înregistrarea este obligatorie și se face pe site-ul administratorului SGR, www.returosgr.ro

 

 

Producătorii, importatorii și comercianții de băuturi au obligația legală să se înregistreze până pe data de 28 februarie 2023 în baza de date a Sistemului de Garanție-Returnare. Toate societățile comerciale din România care au calitatea de producători, importatori sau  comercianți de produse din categoriile apă îmbuteliată, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase, în ambalaje de unică folosință din plastic, aluminiu sau sticlă, cu dimensiuni între 0,1 l și 3 litri, precum și companiile din industria ospitalității ce comercializează aceste produse trebuie să se înregistreze online pe site-ul www.returosgr.roal administratorului SGR, conform Hotărârii de Guvern nr. 1074/2021.

Procedura de înregistrare este una simplă

  • Se va crea un cont de utilizator, introducând datele de identificare ale companiei și datele de contact ale persoanei desemnate în relația cu administratorul SGR.
  • După activarea contului, persoana desemnată în relația cu administratorul SGR va completa toate informațiile solicitate, în conformitate cu prevederile legale.
  • După introducerea acestor date, se va genera Formularul Standard de Înregistrare în SGR - completat automat cu datele deja introduse. Formularul trebuie semnat de către reprezentantul legal, folosind o semnătură electronică simplă sau calificată, tot prin intermediul portalului RetuRO.

Citeşte mai mult... »

 

Ultima actualizare (Miercuri, 15 Februarie 2023)

 

Ultima actualizare (Miercuri, 15 Februarie 2023)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență