Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

ANUNȚ

 

        În conformitate cu dispozițiile art. 7 alin. (13) din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de act normativ care a fost inițiat și urmează a fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Dorohoi:

 

     Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor de închiriere a terenurilor de sport exterioare aflate în administrarea unităților de învățământ de pe raza municipiului Dorohoi

 

          Proiectul de hotărâre a fost publicat la data de 08.06.2023 pe site-ul www.primariadorohoi.ro și poate fi consultat și la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, str. Grigore Ghica, nr. 34, Direcția patrimoniu de luni până  vineri între orele 08.00-14.00.

    Începând cu data de 08.06.2023 și până la data de 22.06.2023 cei interesați pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ pe adresa Primăria Municipiului Dorohoi, str. Grigore Ghica, nr. 34, Municipiul Dorohoi, județul Botoșani, cod poștal 715200 sau pe adresa de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

buton click Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor de închiriere a terenurilor de sport exterioare aflate în administrarea unităților de învățământ de pe raza municipiului Dorohoi

Ultima actualizare (Joi, 08 Iunie 2023)

 

Stimaţi clienţi,

 

Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie, în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele:

Judeţul

Perioada

Intervalulorar

Zoneleafectate

 

 

BOTOSANI

 

 

07.06.2023

 

 

09:00-17:00

 

Loc.Saucenita

Loc.Vaculesti

 

BOTOSANI

 

08.06.2023

 

 

 

 

09:00-17:00

 

Loc.Dealu Mare

Loc.Dorohoi (BT) Străzile: Victoriei (Bulevard)

Loc.Horlaceni

Loc.Saucenita

Loc.Sendriceni (BT) Străzile: Sendriceni, Padureni(SAT), Ghilea, Cobala, Sucevei

Loc.Vaculesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima actualizare (Marţi, 06 Iunie 2023)

 

Au fost semnate contractele de proiectare și execuție lucrări pentru „Extindere rețele de apă” și „Extindere canalizare menajeră” în localitățile Dealu Mare, Satu Nou și Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, județul Botoșani, prin PNI „Anghel Saligny”

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat marți, 30 mai 2023, contractele de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivele de investiții: „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani” și „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”.

 

Finanţarea proiectelor se realizează prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” şi buget local.

 

Contractul de lucrări pentru „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”  a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO CONSTRUCT S.R.L. -S.C. TOP SCAV  S.R.L.- S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., fiind în valoare de 9.970.877,38 lei fără T.V.A.

 

Contractul de lucrări pentru „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”  a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO CONSTRUCT S.R.L. -S.C. TOP SCAV  S.R.L.- S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., fiind în valoare de 16.923.466,97 lei fără T.V.A.

 

Proiectele urmăresc implementarea legislației și a politicii UE în domeniul protecției mediului, asigurarea creșterii nivelului de securitate sanitară a locuitorilor, securității la incendiu, respectiv dezvoltarea infrastructurii necesare pentru creșterea nivelului de dotare edilitară pentru cetățenii din zonele: Satu Nou, Dealu Mare și Loturi Enescu, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani.

Durata de execuție a contractelor este de maxim  24 de luni de la emiterea Ordinului de Începere.

 

Ultima actualizare (Marţi, 30 Mai 2023)

 

 

Având în vedere manifestările prilejuite de Ziua Internațională a Copilului, cu două zile înainte, se deschide un nou loc de joacă într-un peisaj revitalizat. Este vorba de Parcul Polonic, a cărui inaugurare va avea loc marţi, 30 mai 2023, ora 10:00.

Locul de joacă pentru copii, ieri, un teren abandonat, degradat, cu vegetaţie haotică, o potenţială groapă de gunoi, astăzi, un labirint verde şi un loc de joacă special amenajat, face parte dintr-un obiectiv de investiţii realizat cu fonduri europene şi locale în valoare de peste 16 milioane de lei.

Parcul Polonic este destinat atât copiilor, cât şi adulţilor iubitori de natură, iar agrementul şi odihna în acest cadru va fi o adevărată desfătare pentru toți cei care vor îl vor alege pentru a-şi petrece timpul liber.

Aşteptăm sugestiile şi propunerile dumneavoastră cu privire la extinderea şi modernizarea Parcului Polonic, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Ultima actualizare (Luni, 29 Mai 2023)

 

buton click Anunț nr. 5879 din 24.05.2023 rezultate finale Concurs recrutare pentru ocuparea postului de referent IA, Direcția Economică 

Ultima actualizare (Miercuri, 24 Mai 2023)

 

În urma evaluării proiectului„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Dorohoi, județ Botoșani”, Componenta C15- Educație din cadrul PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) acesta a obținut un punctaj de95 puncte.

În cadrul acestui proiect, instituțiile de învățământ conexe și cele de nivel primar, gimnazial și liceal din Municipiul Dorohoi vor beneficia de o finanțare totală în valoare de 2.125.197,20 euro cu TVA / 10.453.632,50 lei cu TVA, pentru achiziționarea de echipamente TIC moderne, mobilier nou și materiale didactice/educaționale/sportive.

Cele 10 instituții beneficiare, în cadrul cărora sunt înscriși 5.351 de elevi și în care activează 317 cadre didactice, sunt următoarele: GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT "ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT", ȘCOALA "ȘTEFAN CEL MARE" , ȘCOALA "GIMNAZIALĂ SPIRU HARET",ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1, ȘCOALA GIMNAZIALĂ "MIHAIL KOGĂLNICEANU", ȘCOALA GIMNAZIALĂ "A. I. CUZA", SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL ORTODOX "SFÂNTUL IOAN IACOB", LICEUL "REGINA MARIA", COLEGIUL NAȚIONAL "GRIGORE GHICA", CLUBUL COPIILOR DOROHOI.

Prezentul proiect vizează 4 tipuri de investiții ce se vor avea ca rezultat:

Ultima actualizare (Marţi, 23 Mai 2023)

Citeşte mai mult... »

 

Sănătate la superlativ: A mai fost semnat un contract de execuție lucrări pentru Spitalul Municipal Dorohoi

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, în parteneriat cu Spitalul Municipal Dorohoi, a semnat contractul de execuție lucrări aferent obiectivului de investiţie „Creşterea siguranţei pacienţilor în clădirile secţiei chirurgie şi secţie interne în cadrul Spitalului Municipal Dorohoi”, cod SMIS 155558, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Contractul de lucrări pentru dezvoltarea infrastructurii sanitare dorohoiene a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO S.R.L. &S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L. &S.C. EVALON TRUST S.R.L & S.C. TEHNO INSTAL NORD S.R.L., fiind în valoare de 9.625.990,74 lei fără T.V.A.

Obiectivul de investiţie are ca scop îmbunătăţirea accesului la servicii medicale de calitate şi vizează înlocuirea instalaţiei electrice, instalarea unui sistem de detecţie, semnalizare şi alarmare incendiu, cât şi a unui sistem de fluide medicale (instalaţie distribuţie oxigen, instalaţie aer comprimat medical respirabil, instalaţie vacuum etc.) pentru cele două secţii ale spitalului.

Termenul de finalizare a investiţiei este 31.12.2023.

 

 

 

 

A fost aprobat proiectul „Îmbunătățirea serviciilor medicale ale Spitalului Municipal Dorohoi prin dotarea cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, depus de U.A.T. Municipiul Dorohoi în parteneriat cu Spitalul Municipal Dorohoi, prin Planul Național de Redresare şi Reziliență - Componenta C12 – Sănătate, Investiția: 12.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale, apelul de proiecte MS-0024.

 

Prin intermediul investiției se va realiza dotarea și modernizarea secțiilor Spitalului Municipal Dorohoi, inclusiv a Laboratorului de Microbiologie cu aparatură medicală de specialitate, cu scopul de a reduce infecțiile nosocomiale, urmărindu-se îmbunătățirea parametrilor de performanţă ai actului medical şi crearea de condiţii la standarde înalte de dezinfecţie.

 

Investiţia are o valoare totală de 13,376,058.11 lei (inclusiv T.V.A.), din care valoarea eligibilă este 13,280,858.11 lei (inclusiv T.V.A.), iar valoarea neeligibilă, suportată din bugetul local, de 95.200,00 lei (inclusiv T.V.A.).

 

Până în prezent au fost atrase fonduri (europene, guvernamentale şi locale), pentru investiţii în Spitalul Municipal Dorohoi, în valoare de 117,720,565.33 lei cu T.V.A.

 

Ultima actualizare (Vineri, 19 Mai 2023)

 

Stimaţi clienţi,

 

Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie, în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele:

 

Judeţul

Perioada

Intervalulorar

Zoneleafectate

 

BOTOSANI

22.05.2023

 

09:00-17:00

OrasDorohoi, StrazileSublocotenent Sorin Dumitras, Ciocirliei, SLT.DIMITRIE LEMNEA

 

BOTOSANI

22.05.2023

 

09:00-17:00

LocalitateaPomarla, zona PTA7 Pomarla

 

BOTOSANI

22.05.2023

 

08:30-16:30

LocalitateaLunca, Consumatorialimentati din PTA 1 SMA Lunca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență